Wedstrijdverslagen


Junioren 1        Uitslagen


Junioren 1 start competitie met een 10-5 overwinning op Double Stars

Zondag 4 April - Zondagochtend werd alweer de eerste competitiewedstrijd gespeeld door de Junioren 1 van TIW-Survivors. In de eerste inning kwamen de Survivors met 1-0 voor te staan, na honkslagen van Mathijs Blits en Seb Visser. De Double Stars sloegen terug door in de derde inning 3 punten te scoren op startende werper Ivan Meynaert. Doordat Survivors in deze inning slechts 1 punt scoorde was de tussenstand 2-3. In de zesde inning scoorde de Double Stars 2 punten, op de inmiddels ingebrachte reliever Seb Visser. Pas in de laatste twee innings kwamen de Survivors echt tot scoren met twee 'rallies', in de laatste twee innings, werd de uitslag bepaald op 10-5.

Box Score>

Junioren gaan aan kop in de landelijke 1e klasse A na overwinning op The Herons

Zondag 11 April - In de tweede wedstrijd van het seizoen werd er opnieuw gewonnen, ditmaal waren The Herons uit Heerhugowaard het slachtoffer. Met een 17-1 nederlaag achter de rug keerden zij na 7 innings weer terug naar het noorden. Opvallend was de rentree van pitcher Kevin Christiani die, na een jaar blessureleed, terugkeerde als startende werper van de Survivors. Hij gooide in vijf innings zeven maal drie slag en kreeg slechts 1 punt tegen.

Box Score>

Junioren spelen gelijk in derde wedstrijd

Zondag 18 April - Alcmaria 1 was deze keer de tegenstander van de Junioren, die de eerste twee wedstrijden al gewonnen hadden. De wedstrijd kwam langzaam op gang, maar na 8 innings stonden de Survivors met 8-4 achter. In de negende inning werd het door een geweldige "2-out rally" nog gelijk. Door het gelijkspel maken de Survivors nog een goede kans op het behalen van een plaats die recht geeft op het spelen in de promotiepoule.

Box Score>

Junioren verliezen eerste uitwedstrijd

Zaterdag 24 April - De Junioren speelden zaterdag hun eerste uitwedstrijd. In Heiloo moesten ze het opnemen tegen de Double Stars. Lange tijd ging het gelijk op, de Survivors hadden zelfs een voorsprong maar deze raakten ze in de 7e inning kwijt: 8-6. Door opnieuw een rally in de negende inning kwamen de Survivors nog op 8-10. Maar in de laatste slagbeurt van de Double Stars ging het mis, door enkele foutjes en een aantal "bad hops" gaven zij de wedstrijd uit handen: 10-11.

Box Score>

Junioren winnen van Kinheim

Zondag 2 Mei - In de vijfde wedstrijd van het seizoen, werd voor de derde maal gewonnen. Deze keer was het Kinheim dat verslagen werd. Na een slap begin, waarin startende werper Ivan Meynaert opnieuw na 3 slagmensen uitviel, herpakten de Survivors zich knap. Door goed slagwerk, waaronder tweehonkslagen van Kevin Christiani en Seb Visser, grepen ze de voorsprong en deze gaven zij niet meer uit handen.

Box Score>

Junioren spelen opnieuw gelijk in topper

Zondag 9 Mei - Nadat er eerder dit seizoen al gelijkgespeeld werd tegen titelkandidaat Alcmaria Victrix, werd er nu tegen de andere titelkandidaat, Ban Topa Future Stars, een 9-9 gelijkspel uit het vuur gesleept. Hierdoor staan de Survivors nog steeds op een tweede plaats in de 1ste klasse A. In de eerste inning pakten de Survivors al een 1-0 voorsprong, deze hielden zij door het goede werk van startende werper Kevin Christiani tot de vierde inning vast. Daarna werden er iedere inning, tot aan de achtste, een paar punten gescoord. Uiteindelijk leidde dit dus tot een gelijkspel.

Box Score>